China XCMG E-Commerce Inc.
product image
XCMG E-Commerce Inc.
Connect with "XCMG E-Commerce Inc."
Supplier wants to know more about you
Please fill in the information, we will send PDF Brochure to your email.

Please enter your email.

Please enter valid name.

Please enter your phone number.

More information facilitates better communication.

Thank You!

Your requirement has been sent to XCMG E-Commerce Inc.
Your requirement has been sent successfully, we will send PDF Brochure to your E-mail, please check it in time.

XCMG-E-commerceinc.

Thuis

XCMG E-Commerce Inc. profiel

profiel
Bedrijf Details
Grote Markt Zuidoost-Azië, Afrika
Type Business Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken XCMG
Aantal werknemers >Above 1000
Opgericht Jaar 2017
Export pct 90% - 100%
Business Type Manufacturer, Trading Company
Inleiding

Opgericht in 1943, is XCMG een multinationaal bedrijf met de uitvoerigste waaier van concurrerende, invloedrijke producten in de industrie van bouwmachines. Onze zaken behandelen acht zeer belangrijke gebieden: bouwmachines, zware vrachtwagens, mijnmachines, hygiënemachines, machinescomponenten, bouw, financiën, en de ICT-industrie.
Begeleid door onze strategie van ontwikkeling door technologie en innovatie, willen wij de hoogste-kwaliteitsproducten en diensten voor cliënten rond de bol verlenen. XCMG heeft een globaal R&D-systeem met een totaal van zes centra over China, de V.S., Duitsland, Brazilië en India, met nationaal de technologiecentrum van China bij zijn kern opgezet. Naast een aantal productiebasissen over China, de V.S., Duitsland, Nederland, Polen, Oostenrijk, Brazilië, India, en Oezbekistan, hebben wij ook drie materiaalmerken (XCMG, Schwing, en CHIMACH), en verscheidene componentenmerken met inbegrip van voet, AMCA, en Hirschmann. Het is de sterkte van deze globale het systeem en de productieverrichtingen van R&D dat tot XCMG de industrie-leidende globale fabrikant hebben gemaakt van het bouwmateriaal dat het vandaag is.
Naast het globale bereik van onze productiebasissen, breiden wij ook snel onze marketing verrichtingen overzee, en levering van onze de diensten en van de componentenverkoop systemen uit. Dit staat ons toe om verpakte machinesoplossingen aan te bieden en alle-in- onderhoudt voor de projecten van de techniekbouw en infrastructuurontwikkeling rond de bol. meer dan 30 jaar, heeft XCMG de zaden van ontwikkeling overzee als exporteur van Nr 1 in de industrie van de bouwmachines van China gezaaid. Vandaag, hebben wij meer dan 40 takken en bureaus, 300 verdelers, 500 contractanten, en wij verkopen wereldwijd producten in 182 landen en gebieden.
Aanhangend onze kernwaarden van „het Nemen van de Grote Verantwoordelijkheid, Acteren met Grote Moraal, en het Maken van Grote Voltooiing“, is XCMG een sociaal verantwoordelijke organisatie die bij talrijke liefdadige oorzaken rond de bol actief betrokken is. Wij zijn eerder toegekend de „de Liefdadigheidstoekenning van China“ en de „Nationale Heldhaftige Groep voor Hulp bij rampen“. Wij hebben het motto „XCMG, goedgekeurd om tot de wereld een betere plaats“ te maken, en groeiende erkenning van over de maatschappij voor onze liefdadige inspanningen zoals het „Blauwe Droom“ fonds, het de Globale Beurs“ programma „van XCMG, en trainingsprogramma ons van de „Globale Uitstekende Machineexploitant“ ontvangen.
Onze opdracht moet blijven en ontdekkend nieuwe techniektechnologieën globale oplossing verstrekken voor bouw en duurzame ontwikkeling. Wij zijn zeker dat wij als een globaal op vertrouwd, van wereldklasse zullen blijven groeien bedrijf dat unieke waarden en creativiteit aanbiedt.

Tell Us What Are You Looking For ?
Your Name

Please enter valid name.

Your Phone Number

Please enter your phone number.

Your Message

Please describe your requirement.